044 364 10 01

Телефонуйте нам!

Телефонуйте нам! гаряча лінія

044 364 10 01

Підводячи підсумки 2019

25.12.2019

Для усього колективу офтальмологічного центру «АЙЛАЗ» 2019 рік видався роком інновацій, розвитку і нових перемог. Ми щасливі дивувати навіть самих себе, а наші досягнення ‒ завжди в користь, як для усієї команди фахівців, так і для кожного пацієнта!

Ми завжди проводимо складну, але цікаву аналітичну роботу над кожним проектом, який реалізовує клініка «АЙЛАЗ», а передноворічні дні це привід зробити результати нашої роботи масштабнішими, відкритими і дійсно святковими. Отже, за 2019 рік нашу клініку відвідали 15 000 нових пацієнтів, яким було проведено повне сучасне обстеження, лікування або хірургію.

За 2019 ми провели:

  • лазерную коррекцию для 1 500 чоловік! 100% зір досягнутий в 96.4% випадків, що відповідає світовим стандартам точності лазерної корекції. Була впроваджена нова програма лазерної корекції Stream Light ‒ найбільш нова і технічно складна програма. Вона дозволяє виконувати корекції у випадках найбільш складної конфігурації рогівки. Програма була впроваджена у світову практику в 2018 році і вже через 1 рік ‒ на початку 2019 року з'явилася в нашій клініці;
  • хирургию катаракты для 1 600 пацієнтів! У 30% випадків, за бажанням пацієнтів, були імплантовані штучні кришталики, що мають складну мультифокальну оптику, яка дозволяє після операції бачити добре, без окулярів, як удалину, так і зблизька;
  • 300 операцій по імплантації внутрішньоочних контактних лінз ‒ методика, що дозволяє повернути зір людям з високою мірою короткозорості, коли виконати лазерну корекцію неможливо. Ця методика відноситься до операцій ексклюзивної категорії, і клініка «АЙЛАЗ» почала першою в Україні проводити такі операції і досі має найбільший досвід в Україні!

За 2019 рік в нашій клініці:

  • з'явилося ще 1 700 пацієнтів ‒ підлітків і дітей, які почали використати нічні лінзи Парагон для корекції і лікування короткозорості!
  • освоєні декілька сучасних методик хірургії, які в складних випадках значно скорочують термін операції і підвищують її результат і безпеку;
  • оброблені 53 000 дзвінків, де ми постаралися допомогти порадою!

Лікарі клініки «АЙЛАЗ» продовжують консультувати пацієнтів на медичних порталах і в усьому інтернет просторі. За цей рік вони написали 230 популярних статей, де роз'яснюють причини найбільш частих офтальмологічних скарг, і дали рекомендації по лікуванню. Також, наш креативний відділ створив серію відеоматеріалів і буклетів іміджевої і навчальної інформації, щоб бути максимально зрозумілими і доступними для кожного з вас!

Гордимося фахівцями, які представляють нашу клініку, адже тільки загальними зусиллями ми можемо досягати дивовижних результатів, і головне, продовжувати радувати наших пацієнтів своїм досвідом і високим сервісом!

Клініка «АЙЛАЗ» дякує усім пацієнтам і партнерам, разом з якими ми добилися таких результатів! Бажаємо здоров'я, миру і благополуччя! Бережіть себе, зберігайте сімейне вогнище і пам'ятайте, що саме єдність і згуртованість може допомогти нам досягати поставлених цілей і бути по-справжньому щасливими! З Різдвом і Новим роком, що настає! Тільки вперед!