044 364 10 01

Звоните нам!

Звоните нам! горячая линия

044 364 10 01
Мы лечим
Подписка на новости

Вопрос специалисту

Отзывы пациентов

Отзывы по специалистам :

Галина, 25.06.2018 (e-mail: galinasavenko473@ukr.net, тел.: 0507798249)

Раскрыть
Добрый день! Делала операцию 23.03.2018 в клинике на Петровке. Зрение восстановилось через 3 месяца. Очень довольна качеством работы и обслуживанием. Особенно хочу поблагодарить Долматову Людмилу Владимировну и Ковалёва Андрея Ивановича за профессионализм, вежливость, доброту и заботу. Здоровья всему персоналу, успехов и процветания!

Ольга Савка, 24.06.2018 (e-mail: olsavka2411@gmai.com, тел.: 0687275983)

Раскрыть
Я минулого року зробила у цій клініці корекцію. Дуже вдячна всім працівникам клініки. У мене був зір -6. Тепер вже ось рік я не ношу окулярів.

Марина, 05.06.2018 (e-mail: marinap140290@icloud.com, тел.: 79841827169)

Раскрыть
Добрый день! Хочу выразить благодарность Ковалёву Андрею Ивановичу за проведённую операцию по имплантации факичных линз. Операция была проведена 18.04.18. Зрение было хуже минус 12. Вот уже два месяца я не пользуюсь ни очками, ни линзами. И наслаждаюсь зрением, которого не было у меня с рождения! Через месяц вернулась к занятиям спортом в тренажерном зале. Также большое спасибо врачу Палехе Ольге, и всему персоналу вашей клиники. С чистой совестью могу рекомендовать клинику знакомым. Перед операцией я проходила обследования в трёх клиниках и в итоге выбрала АЙЛАЗ (понравилось отношение врачей и понимание проблемы) и не ошиблась! Спасибо!

Ирина Братунь, 01.06.2018 (e-mail: bririnam@gmail.com, тел.: 067-703-04-44)

Раскрыть
Наша родина дуже вдячна клініці «Айлаз» і нашому чудовому лікарю-професіоналу Авер‘яновій Оксані Сергївні! Дуже професійно і швидко, з використанням найсучасніших засобів діагностики, мені і моїй донці Дарині, були встановлені діагнози і призначено корективне лікування під постійним контролем і спостережнням Оксани Сергіївни та інших спеціалістів клініки!!! Хай все тепло і добро повертається до Вас столицею!!! А клініці подальших успіхів, процвітання і вдячних пацієнтів!!! З повагою і вдячністю, Ірина Братунь!!!

Ответ клиники АЙЛАЗ, 01.06.2018

Шановна Ірино!
Дякую за Вашу високу оцінку. Ми завжди з великою повагою та вдячністю ставимося до наших пацієнтів та їх проблем. Раді, коли можемо допомогти.
Здоров'я Вашій родині!

Анжела Кукуля, 23.05.2018 (e-mail: akukulia@hotmail.com, тел.: 0950484994)

Раскрыть
Звернулися до клініки "Айлаз" щодо видалення катаракти у мами, Рослик Валентини Олександрівни. Залишилися задоволені усім: швидко потрапили на прийом, пройшли детальне обстеження, був професійно посталений діагноз та підібране отимальне рішення. Лікар Пальоха Ольга Миколаївна, що ставила діагноз, під час консультацій надавала грунтовні та зрозумілі відповіді, була дуже тактовна. Хочу від всього серця подякувати Ковальову Андрію Івановичу, який проводив операцію, за його "золоті" руки, професіоналізм, тактовність та чуйність. Моя мати тепер ніяк не натішиться тому, що знову може бачити обома очима. Водночас хочу відмітити роботу лікарів Савинець Тетяни Володимирівни та Долматової Людмили Володимирівни, які супроводжували мою маму після операції. Вони щоденно перевіряли якісні результати та зміни в оці, гарно добирали необхідні ліки, за які до речі не треба додатково платити. Також хочу відмітити професійність медсестер, що супроводжували маму у передопераційний період, під час операції та постопераційний період. Тактовні, чуйні, милі та професійні. Крім того, слід відмітити привітних, завжди усміхнених та оперативних дівчат-адміністраторів. Бажаю успіхів клініці та її лікарям! І ще раз дякую вам!

Юлия, 14.05.2018 (e-mail: Kirich.julia@gmail.com, тел.: 0674626475)

Раскрыть
Я посетила клинику Айлаз на Петровке; все на высшем уровне--- быстро, квалифицированно прошла диагностику с консультацией ; тут же в аптеке купила лекарство и заказала очки( очень большой выбор). Рекомендую всем.

Алла Татарченко, 10.05.2018 (e-mail: tatarchenkoalla@gmail.com, тел.: 0672459204)

Раскрыть
Спасибо доктору Ольге Николаевна Палёха за внимание , чуткое и трепетное отношение к пациенту

Вікторія, 08.05.2018 (e-mail: viktoriyatr2@gmail.com, тел.: +380(97) 188-97-82)

Раскрыть
Доброго дня! Я залишилася задоволена всім, від моменту запису на прийом (по телефону) до моменту, коли вже поставили діагноз, підібрали оптимальне вирішення моєї проблеми. Дуже тішить обладнання (що таке є у нас в Україні), консультації (чіткі, доступні для розуміння, тактовні...) та обстеження лікарів, та й навіть привітні дівчатка на рецепції! Єдиний нюансик (не мінус, а саме нюансик), що б більш правдиво описували, що ж людина буде відчувати під час "операції", бо спочатку мені робили укріплення сітківки, і всі казали, що це не боляче...але це зовсім іньші відчуття))) Але це просто моє побажання)) Звісно, що повернуся вже за хорошим зором і однозначно буду рекомендувати САМЕ ВАС!!! Хочу побажати Вам : РОЗВИТКУ, ПРОЦВІТАННЯ, УСПІХУ ТА ПОЗИТИВУ!!!

Амосова Инна, 04.05.2018 (e-mail: inna1640@gmail.com, тел.: 0666020185)

Раскрыть
Остались довольны диагностикой.

Людмила, 03.05.2018 (e-mail: bekh79@ukr.net, тел.: +380669105351)

Раскрыть
Спасибо большое Ковалеву Андрею Ивановичу и Савинец Татьяне Владимировне! Делала коррекцию в феврале. Зрение было почти -7. После операции - 0.25 и -0.6. Восстановилось зрение понлностью только на 3 месяц. Переживала сильно, так как зрение скакало первые 1.5 месяца, все это время видела не очень хорошо, чётко только до 2-10 метров. На 2-ой месяц ещё не могла водить машину, не видела хорошо дорожные знаки. На 3 месяц зрение восстановилось полностью. Счастье меня переполняет. Вижу далеко вперед и лица людей, и вывески, и дорожные знаки. Благодарна Вам очень! Также отдельное спасибо Поплавец Елене Владимировне за укрепление сетчатки. Очень внимательный врач. Отдельное спасибо всему персоналу клиники за отличный сервис и внимание!
1 2 ... 40
Оставить отзыв