044 364 10 01

Телефонуйте нам!

Телефонуйте нам! гаряча лінія

044 364 10 01
Ми лікуємо
Підписка на новини

Запитання до спеціаліста

Відгуки пацієнтів

Відгуки за спеціалістами

Ганна, 06.06.2021 (e-mail: annak2017@ukr.net, тел.: +380935258881)

Розкрити
Доброго дня! 2 квітня я відвідувала клініку Айлаз. Що можна сказати :персонал дуже привітний, до пацієнтів ставлення гарне, кваліфіковані лікарі. Мені все сподобалося,рекомендую !

Олег Заїка, 04.06.2021 (e-mail: olegzaika@ukr.net, тел.: 0506233162)

Розкрити
Все було добре! Дякую!

Очкур Наташа , 02.06.2021 (e-mail: ochkyr1282@gmail.com, тел.: 0632380075)

Розкрити
Огромное спасибо клинике, всё на высшем уровне! Особая благодарность волшебнице, мастеру своего дела и прекрасной женщине Бариновой Анне Александровне. Вы дарите людям уверенность в себе. Процветания Вам!

Світлана Пилипенко, 29.05.2021 (e-mail: sp.aleksa.collection@gmail.com, тел.: 0934333732)

Розкрити
Дякую, обстеження пройшла, все добре. Рекомендую.

Татьяна Тодорова, 28.05.2021 (e-mail: tatyana.todorova@gmail.com, тел.: 093-69-123-10)

Розкрити
Внимательные и доброжелательные врачи, индивидуальный подход. Приёмом остались довольны. Спасибо!

Татьяна, 20.05.2021 (e-mail: nekrashevskaya@ukr.net, тел.: +380503553420)

Розкрити
Все професійно, ввічливо та дружелюбно. На всі питання надані були відповіді. Після обстеження надані рекомендації . Рекомендую

Заїка Алла, 13.05.2021 (e-mail: allazaikay61@gmail.com, тел.: 0509545344)

Розкрити
Дуже вражена обстеженням, все професійно, ввічливо та дружелюбно. На всі питання надані були відповіді. Після обстеження надані рекомендації . Супер.

Любовь, 09.05.2021 (e-mail: olgakvash1985@gmail.com, тел.: 0961380144)

Розкрити
Спасибо огромное врачу Баланюк Александре Олеговне. Очень внимательный, добрый и профессиональный врач. Все спокойно и дословно обьяснила и поставила точный диагноз. Обязательно приеду и не один раз в вашу клинику.

Неллі, 05.05.2021 (e-mail: nellver@rambler.ru )

Розкрити
Оце дізналася, що Андрій Іванович досі тут оперує. Дуже рекомендую! Робила лазерну корекцію у цього доктора ще в 2006 році, і досі «політ нормальний»! :) Доктор з гумором, пам‘ятаю, історії мені розповідав, щоб я менше хвилювалась. Операція була швидкою, зір прорізався наступного ж ранку.

Маргарита Гергель, 28.04.2021 (e-mail: margo.marvik@gmail.com, тел.: 0634748094)

Розкрити
была тут впервые,посоветовали как хорошую клинику. все было отлично! врач обьяснила очень подробно и доступно. весь персонал был вежливый. попала прием точно в то время на которое записывалась. теперь буду наблюдаться в этой клиннике.
1 2 ... 62
Залишити відгук