044 364 10 01

Телефонуйте нам!

Телефонуйте нам! гаряча лінія

044 364 10 01
Ми лікуємо
Підписка на новини

Запитання до спеціаліста

Відгуки пацієнтів

Відгуки за спеціалістами

Євген, 24.03.2020 (e-mail: bilotskiyzheny@gmail.com, тел.: 0507181008)

Розкрити
Робив лазерну корекцію. Дуже професійні лікарі, за тиждень до операції провели обстеження, виписали лікування, яке необхідно дотримуватись перед корекцією. Сама операція зайняла мінімум часу й була абсолютно без болю, що не може не радувати, одрузу після неї побачив весь світ :) Не могло й порадувати ліки, які дали перед операцією, це говорить про турботу й дуже круту клієнтоорієнтованість. Весь персонал дуже вічливий, починаючи від телефоних розмов закінчуючи лікарями, асистенти постійно кажуть, що робити й не відчувається "патєряность". Дуже супер, якщо ви вагаєтесь і переживаєте- не потрібно, впевний, що все буде на найвищому рівні

Жанна Андріївна, 12.03.2020 (e-mail: sga02021970@gmail.com, тел.: +380683230432)

Розкрити
Гарна і сучасна клініка. Вічливий чемний персонал. Скрізь чистота,порядок. Ніяких черг,затримок. Можливість запису по телефону та інтернету. Консультація лікаря (Ковальов А.А.) достатньо професійна,грунтовна. Діагностика проводиться на сучасному обладнанні. Необхідні обстеження (МРТ,УЗД і тп.) входять в ціну консультації. Обстеження орієнтовані до пацієнта і його діагнозу. Немає непотрібного "впарювання" ліків,операцій,маніпуляцій аби заробити. Всі поради і рекомендації виважені,обгрунтовані,глибокопрофесійні. Лікар ,даючи рекомендації,чітко зважує прогнози і ризики,радиться із вузькими спеціалістами. Що важливо, немає модного тепер "розводу на гроші": щоб не робити аби заробити. Рекомендуватиму знайомим.

Оксана, 10.03.2020 (e-mail: hi.oksana.mironenko@gmail.com, тел.: 0933438360)

Розкрити
Хочу поблагодарить за профессионализм в работе и чуткий подход к моей дочке, Баринову Анну Александровну и врача- анестезиолога Демьянюка Николая Васильевича.

Шеремет Леонид Петрович, 16.02.2020 (e-mail: Lpsheremet@ukr.net, тел.: +380504126242)

Розкрити
Я очень хочу, чтобы моя жена и после 70 лет жила полноценной жизню, радовалась успехам сына, невестки, дочери, зятя и пяти наших внуков. Но в последние 3 года у нее стала сильно проявляться близорукость. По отзывам и описаниям мы начали искать офтальмологическую клинику глазных болезней за международными стандартами и имеющую необходимое современное медицинское оборудование. Итак, в офтальмологической клинике "АЙЛАЗ" в январе 2020 года ей сделали операцию по замене кристаллика в правом глазу. Операция была выполнена на высоком профессиональном уровне и поэтому мы решили через неделю сделать также операцию и на левом глазу. Прошло несколько дней и жена начала хорошо видеть на два глаза и даже читать мелкий шрифт в газетах. Нашей радости не было предела. Мы очень благодарны хирургу Ковалеву Андрею Ивановичу, лечащему врачу Жихарьову А.Ю., медсестрам Ширипе Л.В. и Головатенко А.А., а также всему персоналу клиники, которые обеспечивают больных услугами и вниманием.

Сергій Журавель, 31.01.2020 (e-mail: xyzh@i.ua, тел.: 0955213029)

Розкрити
Рекомендую! Мені пощастило лікуватися у Олександри Баланюк та оперуватися у Андрія Ковальова! Але я не сумніваюсь, що всі лікарі, як і весь персонал на своєму місці. Всі, з ким спілкувався, уважні, чуйні, чемні. Це відчуваєш починаючи від дівчат з інформаційної стійки і закінчуючи медсестрами. Це за десяток візитів до клініки протягом понад трьох місяців. Клініка така, якою і має має бути сучасна медична клініка. Все просто, чесно і зрозуміло.

Віктор, 17.01.2020 (e-mail: v.viktor@gmail.com, тел.: +380930944596)

Розкрити
Записався на прийом

Кристина, 13.01.2020 (e-mail: ktn7323@gmail.com, тел.: 0937101454)

Розкрити
Рекомендую всем! И уже ни раз рекомендовала именно эту клинику своим друзьям. Очень клиентоориентированный персонал, профессиональные врачи, современная клиника. Делала корецию зрения в марте 2019. Очень довольная работой хирурга Ковалев А. и моего лечещего врача Волошина Я. Все с кем сталкивалась в Айлаз очень доброжелательные и заботливые! Спасибо за мое новое зрение, это очень ценно!

Анна, 12.01.2020 (e-mail: romannoffa@gmail.com, тел.: 0682018242)

Розкрити
Сделала блефаропластику верхних век в клинике Айлаз у доктора Бариновой Анны Александровны 20 ноября. Все скорее выглядело как процедура, чем как операция: без боли, без крови, без единого дискомфорта. Нужно просто на неделю запастись терпением и не обращать внимание на пластыри на верхних веках, которые не заметны под обычными очками с прозрачными стёклами и не выбивают вас из обычного ритма жизни. Ровно через неделю - конец и этому незначительному дискомфорту, результат уже виден! Через месяц я совсем забыла о пройденной процедуре, привыкла к новому образу, который натурален, на более свеж и молод. Появилась уверенность в себе и в привлекательности своих глаз))). Спасибо большое за высокий профессионализм и уровень обслуживания, за приветливый персонал и комфортные условия. Настоятельно рекомендую!!!

Никончук Вікторія Анатоліївна, 04.01.2020 (e-mail: vovanikon@ukr.net )

Розкрити
Довго шукала клініку де б зробити синові операцію по виправленню косоокості. Вирішила зробити у клініці «Айлаз» і дуже задоволена. Все професійно організовано, працюють хороші спеціалісти. Особливо вдячна Баріновій Анні Олександрівні та Дем‘янюку Миколі Васильовичу. Для тих хто у пошуках хорошої клініки та спеціалістів рекомендую приїжджати сюди!!!

Іванченко Олена Юріївна, 26.12.2019 (e-mail: ivanchenko.olena@gmail.com, тел.: +3(096) 3807749)

Розкрити
Напередодні Нового 2020 року висловлюю щиру подяку Гуржій Олені Олександрівні за її кваліфіковану роботу із пацієнтами. На протязі року консультувалась у Олени Олександрівни. Лікар зуміла підібрати лікування мого діагнозу з урахуванням препаратів, які я вже приймала по іншим діагнозам. Радію, що є молоді лікарі такої кваліфікації . Хочеться відмітити і медичну сестру Олени Олександрівни : уважна, швидко проводить апаратне обстеження пацієнта, готуючи його до огляду лікаря. Командна робота лікаря і медичної сестри - відмінна. Так тримати !!!! Всім співробітникам клініки найкращі побажання у Новому році. З повагою, Іванченко О.Ю.
1 2 ... 52
Залишити відгук