044 364 10 01

Телефонуйте нам!

Телефонуйте нам! гаряча лінія

044 364 10 01

12-ти денна програма з діагностики глаукоми в клініці АЙЛАЗ

04.02.2019

Наша команда прийняла для себе рішення щороку з 1-го по 12-е березня проводити комплексне обстеження на глаукому у пацієнтів за спеціальною програмою «Щорічні дні глаукоми в клініці АЙЛАЗ».

Це означає, що за ціною повного стандартного обстеження пацієнта (680 грн.) ви отримуєте:

  • оптичну когерентну томографію зорового нерва (550 грн.);
  • квантитативну периметрію (430 грн.);
  • консультацію фахівця за результатами проведеної діагностики.

Ми хочемо підтримати рівень профілактики та раннього попередження глаукоми у своїх пацієнтів і готові виконати для вас бонусні послуги у рамках цієї програми.

Увага суспільства до проблеми глаукоми сконцентрована і на міжнародному рівні. Щорічно, 6 березня, у світі оголошений Всесвітній день боротьби з глаукомою. Підтримуючи світові тенденції, офтальмологічна клініка АЙЛАЗ також закликає до попередження чинників ризику розвитку глаукоми.

Нагадаємо, що саме захворювання – глаукома – є хронічним, і обумовлено високим тиском усередині очного яблука. Наші фахівці виділяють основні факти, що необхідно знати про цю патологію:

  • захворювання є однією з головних причин сліпоти у всьому світі;
  • прогресує з віком і вимагає регулярної діагностики після 50 років;
  • починається непомітно тарозвивається без явних симптомів.

Діагностування цього захворювання можливе за наявності дорогого устаткування і досвідченого офтальмолога, який зможе ефективно його застосувати. Тільки правильно підібраний комплекс досліджень, а також точна діагностика ока зможе виявити захворювання, визначити міру його розвитку та призначити вірне лікування.

Бережіть своє здоров'я, час і фінанси та запишіться вже зараз. Попередній запис за телефоном 044 364 10 01. Наш координатор надасть вам усю необхідну інформацію і запише на зручний для вас час за спеціальною програмою «Щорічні дні глаукоми в клініці АЙЛАЗ».

Якщо ви тільки припускаєте виникнення ризику захворювання – пройдіть наш бліц-тест і дізнайтеся, чи є у вас причини хвилюватися щодо розвитку глаукоми. Ми хочемо потурбуватися про ваше здоров’я вже зараз.

Телефонуйте та записуйтеся на обстеження за телефоном 044 364 10 01.