044 364 10 01

Телефонуйте нам!

Телефонуйте нам! гаряча лінія

044 364 10 01

Чудо-окуляри допоможуть створити ідеальний макіяж

30.07.2018

Не секрет, що нанесення макіяжу для жінок з далекозорістю – завдання не з простих. Звичайний щоденний ритуал перетворюється в муку та розчарування результатом. Але сучасні розробники оправ вирішили цю проблему, створивши корисний аксесуар для жінок з поганим зором – спеціальні окуляри для нанесення косметики. Конструкція їх проста та геніальна водночас.

Окуляри складаються з оправи з одним мобільним склом, положення якого можна з легкістю змінювати. Принцип роботи такий: лінза закріплюється перед одним оком, а на другий можна вільно наносити косметику. Потім – навпаки. У таких окулярах добре видно всі дрібні деталі та доступ до потрібного ока абсолютно відкритий. Результат – прекрасний макіяж і жодних проблем.

Окуляри мають лінзи з діоптріями від +1,0 до +4,0. Вони прості у догляді, відрізняються високою якістю, зможуть прослужити багато років.

Забудьте про змащену туш і нерівне підведення очей, про погано нанесені тіні! Спробуйте магічні окуляри для нанесення макіяжу та будьте красиві щодня!

Дізнайтеся подробиці за тел. (067) 231 63 63 (АЙЛАЗ-Оптика на Петрівці).