044 364 10 01

Телефонуйте нам!

Телефонуйте нам! гаряча лінія

044 364 10 01

Телеканал Прямий: «АЙЛАЗ» і програма «Медексперт» у новій студії

14.08.2020

Пандемія коронавірусу створила нову реальність, в якій нам належить перебувати довгий час, доки людство не набуде імунітету або ж вірус не знизить свою активність і не перетвориться на ще один варіант сезонних захворювань. В ефірі ми поговорили про те, як не заражатися через очі та водночас користуватися всіма досягненнями сучасної офтальмологічної практики.

Запрошеними гостями нового формату від телеканалу Прямий стали Оксана Авер’янова, директор медичного центру «АЙЛАЗ», лікар-офтальмолог вищої категорії, к.м.н., та Андрій Ковальов, головний лікар медичного центру «АЙЛАЗ», член Американського та Європейського товариств рефракційних і катаральних хірургів, лікар-офтальмолог вищої категорії, к.м.н.

Безконтактні двері, автоматичні бахіли, система кондиціонування та очищення повітря – наш стиль роботи і привілей вибору наших пацієнтів! Тому нашій команді є про що розказати та, більш того, ми відчуваємо відповідальність зробити це публічно, адже безпека пацієнта – понад усе. І це стосується не лише теперішніх умов коронавірусу, такий рівень має бути в медичних закладах нормою.

Дякуємо телеканалу «ПРЯМИЙ» за надану довіру та проявлений інтерес до нашої діяльності. Раді зарекомендувати себе не лише професіоналом поряд з кращими клініками України, але і експертом в області охорони здоров'я! Дивимось: