044 364 10 01

Телефонуйте нам!

Телефонуйте нам! гаряча лінія

044 364 10 01

Public Health 2019

24.10.2019

У Києві відбулася 27-а Міжнародна медична виставка «Public Health», що проходила з 1 по 3 жовтня 2019 року. Організаторами виставки щорічно виступають компанії ДП «Прем’єр Експо» (Україна) та ITE Group Plc. (Великобританія).

Виставка «PUBLIC HEALTH» є дійсним членом UFI (Всесвітня асоціація виставкової індустрії), першим в Україні та четвертим в Європі медичним заходом міжнародного рівня!

Пишаємось, що офтальмологічна клініка «АЙЛАЗ», наші українські та міжнародні партнери є причетними до здійснення такої масштабної події. Однією з наших основних задач є не тільки надання кваліфікованої допомоги пацієнтам, але й сприяння розвитку та зростанню спеціалістів в Україні. Регулярно на базі нашого офтальмологічного центру ми проводимо тренінги та навчання з офтальмології та оптометрії, а також докладаємо зусиль для обміну досвіду з колегами на таких заходах.

Саме тому, у рамках 27-ої міжнародної медичної виставки «Public Health», фахівці клініки «АЙЛАЗ» підготували доповідь щодо використання сучасних технологій діагностики оптичних порушень очей і підвищенні якості лазерних корекцій. Дякуємо аудиторії за активність, за живу сесію, що зробила доклад ще більш насиченим та цікавим.

Щорічно «Охорона здоров’я» збирає понад 300 провідних виробників і дистриб’юторів обладнання, послуг, медикаментів, виробів медичного призначення з України та інших країн. Понад два десятки років виставка допомагає розширити ринок і зміцнити партнерські зв’язки компаніям з Німеччини, Чехії, Латвії, Литви, Італії, Китаю, Індії, Сінгапуру, Великобританії, Нідерландів, США, Республіки Білорусь, Польщі, Туреччини, Австрії, Молдови та України.

Серед учасників заходу був медичний партнер офтальмологічної клініки «АЙЛАЗ» – портал 103.ua – проект про здоров’я та красу, основними напрямками якого є:

  •  каталог медичних і wellness установ,
  •  онлайн-консультації лікарів,
  •  медичний туризм,
  •  актуальні статті та огляди з різних тематик.

Інформація та її поширення сьогодні є запорукою створення нових умов праці та покращення роботи будь-якої компанії, що прагне відповідати європейським стандартам. Медичні статті, наукові публікації, фото- та відео-проекти – це те, що сьогодні повідомляє нашим пацієнтам цінну інформацію, робить медицину більш доступною та зрозумілою для кожного.

До нових зустрічей, приєднуйтеся!