044 364 10 01

Телефонуйте нам!

Телефонуйте нам! гаряча лінія

044 364 10 01

АЙЛАЗ і Wizz Air Kyiv City Marathon

10.10.2019

Wizz Air Kyiv City Marathon вже в десятий раз проводив марафонський забіг – спортивний захід світового рівня, учасником якого стала і команда центру АЙЛАЗ. Марафон – це можливість випробувати та здолати самого себе, насолодитися витримкою і відчути фантастичну енергію спорту!

Цього року захід проходив 4, 5 і 6 жовтня.

В п’ятницю та суботу, 4-5 жовтня, на території комплексу ВДНГ відбулася спортивна виставка, де команда центру АЙЛАЗ і наші партнери – хірургічний центр CitiDoctor – приймали пацієнтів перед забігом. Здоровий зір і спорт – невід’ємні частини для кожної активної людини та ми знаємо, як це втілити в дійсність. Діагностика зору, лазерна корекція, спортивні окуляри з оптичними лінзами та інші професійні можливості для вашої свободи й упевненості – це саме ті послуги, що може здійснити наш офтальмологічний центр!

Неймовірно приємно було насолодитися спілкуванням, дати поради та відчути командний дух перед забігом.

Дистанції марафону (42,195 км.) і півмарафону (21,0975 км.) бігуни долали наступного дня, в неділю 6 жовтня. Стартували від Софійської площі. Ми також взяли участь в спеціальному добродійному марафоні, 50% внеску з якого були перераховані організаторами на придбання нового мамографу для українських пацієнтів.

Отримали задоволення та сприяли поліпшенню рівня медицини в Україні! Насичені 3 дні та є результат! Будьте у формі, піклуйтеся про себе вчасно, та вивчайте культуру активного способу життя в максимальній досконалості.