044 364 10 01

Телефонуйте нам!

Телефонуйте нам! гаряча лінія

044 364 10 01

Китайські секрети масажу обличчя допоможуть зняти втому очей

05.03.2019

Наші очі, що старанно працюють цілий день, заслуговують на якісне розслаблення. Ці прості прийоми, що займають зовсім небагато часу, допоможуть зняти втому і «перезарядити» очі навіть у кінці робочого дня.

Існує безліч способів зняти напругу очей, але китайський метод точкового впливу займає серед них особливе місце. Його перевага – простота та швидкий результат. Його суть – активація певних точок на обличчі, відповідальних за розслаблення.

Перша точка – це внутрішній кут ока. Якщо одночасно, з однаковою силою, натискати c двох сторін, відразу відчувається полегшення.

Друга група точок знаходиться над бровами – середина, внутрішній і зовнішній край. Слід знайти симетричні області з двох сторін і синхронно натискати. При масажі не треба додавати силу.

Третя точка знаходиться на переніссі. Знайдіть опуклу область, що розташована між брів. Натискайте акуратно та неспішно.

Четверта точка розташована на п'ять міліметрів нижче від нижньої повіки. Ви легко знайдете її, вона знаходиться відразу під зіницею ока. Масажувати треба одночасно з двох сторін, під правим і лівим оком.

Виділіть кожній точці не менше 60 секунд. Використовуйте кінчики пальців, не робіть різких рухів. Ви не повинні відчувати біль або дискомфорт.

Ваші очі будуть вдячні за такі паузи.