044 364 10 01

Телефонуйте нам!

Телефонуйте нам! гаряча лінія

044 364 10 01
Ми лікуємо
Запитання до спеціаліста

Компанії оптичних лінз

Компанії оптичних лінз

Nikon

Nikon – японська корпорація, заснована в 1917 році, здобула світову популярність завдяки виробництву фотоапаратів, біноклів, мікроскопів, вимірювальних і геодезичних приладів. Компанія Nikon почала виробляти лінзи в 1950 році та на сьогоднішній день є одним з провідних виробників оптичних лінз в світі.

В асортименті лінз Nikon представлені 22 види, що розділені на три групи:

  • CLASSIC – ця група представлена матеріалом із середнім показником заломлення від 1,5 до 1,56, лінзи випускаються в сферичному та асферичному дизайні. Асферичний дизайн дозволяє зменшити викривлення предметів в крайовій зоні, а також уникнути явища збільшення або зменшення очей і обличчя;
  • MOVING – ця група представлена лінзами з матеріалу полікарбонат, який має високий показник заломлення – 1,59, і унікальну ударостійкість. Ці лінзи випускаються в сферичному та асферичному дизайні. Лінзи групи Moving рекомендуються для пацієнтів з високими ступенями короткозорості та далекозорості, а також для тих, хто надає перевагу оправам на волосіні або гвинтах;
  • ZEN – ця група представлена лінзами з матеріалу з дуже високим показником – 1,67 і найвищим в світі – 1,74. Випускається тільки в асферичному дизайні. Настільки високий показник заломлення дозволяє виготовити тонкі лінзи і при цьому з максимально високими оптичними властивостями. Спеціально розроблена для людей, які потребують корекції зору від 4,0 дптр. і вище, і пред’являють особливі вимоги до товщини та ваги лінз в оправі.

Rodenstock

Лідерство в світі по виробництву оптичної лінзи займає концерн Rodenstock.

Величезні інвестиції в наукові дослідження з розробки нових оптичних технологій дали свої результати.

Це єдина в світі компанія, яка виробляє і лінзи та оправи з моменту свого заснування понад 125 років.

Оптичні лінзи Rodenstock промарковані знаком фірмової торгової марки – оригінальним логотипом «R». За його наявності ви можете переконатися в достовірності лінз. Категорії однофокальних лінз: Rodenstock Perfection – для перфекціоністів; Rodenstock Excellence – для знавців; Rodenstock Superior – для цінителів якості.

Dagas

Оптичні полімерні лінзи торгової марки Dagas виготовляються в Південній Кореї концерном DAEMYUNG OPTICAL CO Ltd. з полімерних заготовок японського виробництва.

Лінзи поставляються в країни Європи, США, Японії.

Ці лінзи виготовляються на заводах із застосуванням ексклюзивних технологій відповідно до вимог світових стандартів.

В асортименті представлені сферичні, асферичні та астигматичні лінзи, що мають високий індекс заломлення, двостороннє багатошарове покриття, захист від ультрафіолетового випромінювання UV-400.

Також представлена полімерна фотохромна лінза з двостороннім багатошаровим покриттям.

Головною гідністю оптичних лінз Дагас є висока якість і доступна ціна для споживача. Найкраще співвідношення ціна-якість роблять ці лінзи популярними й такими, що активно продаються. 

Наші фахівці добре знають специфіку оптичних лінз і допоможуть вибрати вам саме ті лінзи, що максимально проявлять свої переваги та сильні риси саме у вашому випадку.

Записатися на прийом
Послуга (за бажанням)
Лікар (за бажанням)
Вам відправлений СМС з кодом підтвердження запису на прийом