044 364 10 01

Звоните нам!

Звоните нам! горячая линия

044 364 10 01
Мы лечим
Подписка на новости

Вопрос специалисту

Отзывы пациентов

Отзывы по специалистам :

Мар’яна , 17.07.2021 (e-mail: tsvyk.m@gmail.com, тел.: 0987388343)

Раскрыть
Добрий день Клініка просто неймовірна, дуже хороше ставлення, все вчасно та професійно. Мій лікар Прохвачова Олена прекрасна, дякую за поради, і Ковальов Андрій Андрійович дякую за підтримку, таку операцію з таким почуттям гумору я не забуду) дякую за зір, я в шоці що настільки все ідеально бачу Операція була у середу, а я ще до сьогодні не можу в це повірити. І взагалі, всі працівники дуже уважні та добрі. Дякую дуже, рада що є така клініка❤️ Рекомендую тільки Вас)

Евгения, 14.07.2021 (e-mail: evgfesan@gmail.com, тел.: +380734095701)

Раскрыть
Понравилась все, от первого ответа на звонок до заключения врача. Во многих частных клиниках сталкиваешься с выкачиванием денег и навязывание ненужных услуг - здесь совсем не тот случай. Успокоят, объяснят, похвалят за то, как много букв ты видишь) Была у врача Прохвачевой Елены Станиславовны. Очень поддержала Иванна.

Татьяна , 14.07.2021 (e-mail: ts@lime.co.ua, тел.: +380675061856)

Раскрыть
Моей маме в клинике провели диагностику зрения и две операции по замене хрусталиков. Работой всего персонала клиники, с которым мы столкнулись остались очень довольны! Высокопрофессиональная работа хирурга и современнейшие операционные и оборудование для диагностики. После операции у мамы не было ни единого осложнения, все прошло очень быстро, совершенно безболезненно! И главное результат - восстановленное зрение. Искренне благодарна всему медперсоналу клиники. Мои самые высокие оценки и рекомендации!

Кузнєцов Назар, 13.07.2021 (e-mail: kuznesov1980@ukr.net, тел.: 0969154066)

Раскрыть
Доброго дня! Дуже задоволений організацією Айлаз, професіоналізмом лікарів, рекомендую всім!

Надія , 09.07.2021 (e-mail: nadun4ik86@gmail.com, тел.: 0636704556)

Раскрыть
Доброго дня! Дякую. Я задоволена проведенням діагностики зору. Дякую за тепле та професійне відношення фахівців.

Маріанна, 06.07.2021 (e-mail: marisabelka22@gmail.com )

Раскрыть
Була у клініці вже двічі і все сподобалося. Вразила кількість обладнання для діагностики. Зараз думаю над тим, щоб робити тут лазерну корекцію, якщо не буде протипоказів. Побажання - принаймні додати поле для коментаря при записі, в ідеалі мати систему, коли можна записатися онлайн на конкретну годину, тобто бачити вільні години лікаря. Бо я от хочу просто поцікавитися часом, щоб розуміти, наскільки завчасно треба записуватися, але згадую часто про це тоді, коли не можу говорити, але от подивитися чи хоча б в чаті спитати було б зручно

Ответ клиники АЙЛАЗ, 06.07.2021

Шановна Маріанно.
Дякуємо за Ваш відгук, за оцінку роботи клініки, а також за надані рекомендаії з приводу необхідних опцій під час запису в клініку через сайт. Ми врахуємо Ваш зворотний зв'язок щодо можливостей записатися онлайн на конкретну годину та внесемо їх у форму запису у найближчі тижні.
З повагою, директор Авер'янова

Анастасія, 02.07.2021 (e-mail: asia058@ukr.net, тел.: 0673638126)

Раскрыть
Раніше залишала туту відгук про роботу адмінстратора: що мене просили передзвонити за пару тижнів, щоб дізнатись за операцію. Мол адміністратори міняються, тому дзвоніть самі. Від клініки був дуже адекватний зворотній зв'язок - передзвонили, вибачились (особисто телефонував хтось з керівництва, на жаль ПІБ не запам'ятала), запропонували зручні дати та час для проведення операції. Приємно, що тут клієнт на першому місці. Так тримати! Учора зробила операцію на укріплення сітківки. Хочу подякувати лікарю Олені Володимирівні, яка оглядала, розповіла про всі нюанси і пост-операційний догляд. І за чуйний підхід лікаря та медсестри окреме дякую: під час операції стало не дуже добре - видно я перенервувала, але мене заспокоїли й за 3 хвилинки ми продовжили. Все пройшло успішно і тепер я спокійна за свої очі)

Ответ клиники АЙЛАЗ, 02.07.2021

Дякуємо, Анастасіє, за позитивний відгук. Ми завжди намагаємося допомогти нашім пацієнтам, завжди співчуваємо їх хвилюванню. Раді знати, що нам це вдалося. Гарного настрою та зору!

Денис, 02.07.2021 (e-mail: fedreferee_12@ukr.net, тел.: 0501897812)

Раскрыть
Відвідав дану клініку вперше, залишився задоволений якістю обслуговування. Дякую!

Елена Музыка, 23.06.2021 (e-mail: lenangio@ukr.net, тел.: +380938231312)

Раскрыть
Я очень довольна сервисом. Приятный и вежливый персонал. Врач Ковалев Андрей Андреевич не только профессионал своего дела, но и очень притяный человек, который располагает к себе и знает, когда уместно будет пошутить.)) За счет этого спадает напряжение и волнение. Моя лазерная коррекция зрения прошла легко и я осталась безумно довольной. Уже порекомендовала Айлаз своим коллегам и друзьям.

Анжела Жизневська, 20.06.2021 (e-mail: azhyznevska19@gmail.com, тел.: +380679391943)

Раскрыть
Про клініку взнала від знайомих, а потім від чоловіка, який проходить лікування. Звернулася за консультацією та на перевірку. Прийом вчасний, персонал привітний, уважний. Лікар Зябченко Н.В. все уважно вислухала, провела необхідні дослідження та доступно і зрозуміло роз‘яснила діагноз, відповіла на всі запитання. Дякую за доступність, професіоналізм, увагу.
1 2 ... 64
Оставить отзыв