044 364 10 01

Звоните нам!

Звоните нам! горячая линия

044 364 10 01
Мы лечим
Подписка на новости

Вопрос специалисту

Отзывы пациентов

Отзывы по специалистам :

Заїка Алла, 13.05.2021 (e-mail: allazaikay61@gmail.com, тел.: 0509545344)

Раскрыть
Дуже вражена обстеженням, все професійно, ввічливо та дружелюбно. На всі питання надані були відповіді. Після обстеження надані рекомендації . Супер.

Любовь, 09.05.2021 (e-mail: olgakvash1985@gmail.com, тел.: 0961380144)

Раскрыть
Спасибо огромное врачу Баланюк Александре Олеговне. Очень внимательный, добрый и профессиональный врач. Все спокойно и дословно обьяснила и поставила точный диагноз. Обязательно приеду и не один раз в вашу клинику.

Неллі, 05.05.2021 (e-mail: nellver@rambler.ru )

Раскрыть
Оце дізналася, що Андрій Іванович досі тут оперує. Дуже рекомендую! Робила лазерну корекцію у цього доктора ще в 2006 році, і досі «політ нормальний»! :) Доктор з гумором, пам‘ятаю, історії мені розповідав, щоб я менше хвилювалась. Операція була швидкою, зір прорізався наступного ж ранку.

Маргарита Гергель, 28.04.2021 (e-mail: margo.marvik@gmail.com, тел.: 0634748094)

Раскрыть
была тут впервые,посоветовали как хорошую клинику. все было отлично! врач обьяснила очень подробно и доступно. весь персонал был вежливый. попала прием точно в то время на которое записывалась. теперь буду наблюдаться в этой клиннике.

Ірина , 27.04.2021 (e-mail: iradorosh.skrynnyk@gmail.com, тел.: +380508829932)

Раскрыть
Ми звернулися в клініку “Айлаз” з нашим сином Юрком, якому на той час було майже три роки. Йому був поставлений діагноз вроджений двосторонній птоз 2-ї степені і потрібно було робити операцію на обох повіках. Ми неймовірно задоволені і вдячні всім працівникам клініки. Всюди відчувається професіоналізм і відповідність найвищим стандартам. А особлива подяка Бариновій Анні Олександрівні. З першої нашої зустрічі наші хвилювання зникли так як ми зрозуміли, що віддаємо нашого сина в надійні руки. Результат операції перевершив всі наші сподівання. Анна Олександрівна неймовірно професійний і талановитий хірург. Вони провела операцію настільки акуратно, що навіть наступного дня, коли дитині зняли пов’язки, набряки були мінімальними. Під час операції нам потрібно було не тільки коректувати птоз, але й сформувати складочки на обох повіках. Результат був неперевершений. Все було зроблено дуже акуратно, рівномірно, з увагою до найменшої деталі. Для нас Анна Олександрівна не просто лікар, а митець, шедевр якої ми тепер бачимо щодня в очах нашого сина. Дякую!

Інна, 18.04.2021 (e-mail: gerashenko1304@gmail, тел.: 0951352176)

Раскрыть
Дуже задоволена професійною командою клініки. Дякую за обстеження та консультацію.

Олена, 16.04.2021 (e-mail: pobeda07@ukr.net, тел.: 0682044522)

Раскрыть
Дуже не задоволена. Табличок на дверях нема - куда завели, до якого спеціаліста - неясно. Всі працівники - молодь не досвдчені. Ззамість, щоб надати консультацію лазерного хірурга, просто перевірили зір. Взяли підпис що я сама так захотіла. проблеми моєї не побачили. провели, під конвоєм до каси , взяли 850 гривень просто я вважаю ні за що. Майте.

Ответ клиники АЙЛАЗ, 16.04.2021

Ви звернулися з метою уточнити Ваш діагноз. До консультації були залучені два фахівця, які є професіоналами в області проблем сітківки.
Діагноз був поставлений, лікування запропоновано та обговорено з Вами. В процесі обстеження було застосовано все необхідне обладнання. З Вами працювали два лікарі консультативного відділення, сестра, яка займалася Вами персонально, і фахівець діагностичного відділення, який проводив додаткові інструментальні дослідження.
Весь рекомендований протокол обстежень був виконаний згідно затверджених міжнародних рекомендацій.
Відомості про кваліфікацію наших лікарів розміщені у вільному доступі на сайті https://www.ailas.com.ua/novosti/spetsialisty.html, де вказано і стаж роботи, і кваліфікацію «недосвідченої молоді».

Олена, 15.04.2021 (e-mail: e.popovich@usgh.com.ua, тел.: 80688140568)

Раскрыть
09.04.2021 була на консультації у лікаря, хочу подякувати клініці Айлаз за чудовий професіоналізм та доброзичливість. Та особливо лікарю Прохвачовій Олені Станіславовні і медсестрі , справжні професіонали та чудові люди. Провели комплексний огляд, чудово все пояснили та дали чіткі рекомендації. Дуже уважний, позитивний персонал. Щира Вам подяка.

Александр Каплюк, 04.04.2021 (e-mail: 4713244@gmail.com, тел.: 0504713244)

Раскрыть
Спасибо огромное! Андрей Иванович не просто лучший доктор, но и Человек с большой буквы. Уже почти 3 года прошло, глаз - отлично. Операцию делал в июле 2018. Я был в шоке от отношения и ответственности. У меня была сложная глаукома. 99% клиник и докторов остановились бы на промежуточном результате, вы же довели глаз до идеала. После операции очень много было сделано дополнительно докторами больницы и все это сделано бесплатно! Мне в процессе лечения, приходилось обращаться, к хорошим местным докторам, для промежуточных замеров давления. И все они говорили, что удивлены продолжением лечения, так как они считали, что результат уже отличный. Но в Айлаз, решили добиться идеального результата. И я повторюсь, бесплатно. Т.е. оплачивал я только одну операцию, на которую приехал изначально. С учетом проделанной работы, в областной, государственной клинике, я потратил бы в 2 раза больше, но с равнодушным персоналом, в полуразрушенной и грязной больнице со специалистами, большинство которых мало интересует результат, сделали - а там, как повезет, и явно с гораздо худшим результатом(это мой опыт с первым глазом). В итоге благодаря Айлаз, я забыл, что такое глаукома. Давление идеальное, глаз видит прекрасно. Спасибо Вам огромное, всему коллективу клиники и отдельно Андрею Ивановичу!!! Не знаю как вас благодарить!
1 2 ... 62
Оставить отзыв