044 364 10 01

Звоните нам!

Звоните нам! горячая линия

044 364 10 01
Мы лечим
Подписка на новости

Вопрос специалисту

Отзывы пациентов

Отзывы по специалистам :

Ольга, 18.02.2021 (e-mail: olkakolesnik1992@gmail.com, тел.: 0664075765)

Раскрыть
Проходила обстеження в клініці «Айлаз». Всім задоволена, все роз‘яснили та призначили лікування. Рекомендую!

Анастасия, 15.02.2021 (e-mail: vishnu96vishnu@gmail.com, тел.: 0962225081)

Раскрыть
Делала лазерную коррекцию зрения custom q в конце марта 2018. У меня была прогрессирующая близорукость высокой степени, и на день операции было -8. Первый раз обратилась в клинику в 18 лет, сказали, что нельзя операцию, пока болезнь прогрессирует. Назначили жесткие линзы paragon 100. Для тех, кто боится, отмечу, что боли почти не было, перед операцией закапывают анестетик и убеждаются, что глаз нечувствительный, перед операцией тщательно обследуют глаза и оценивают, что можно делать, что нельзя, и какие возможны риски. И вот, уже 3 года прошло. Работа за компьютером. И зрение 100%!!! Я их немного берегу: перерывы, капли, витамины, пк очки, периодические проверки зрения. Спасибо огромное!!! Это радость буквально до слёз, когда после такого смотришь на мир чисто своими глазами, и ничего не расплывается! Врачи отмечали, что после операции глаза могут послезиться, но слезились они у меня от радости! ))

Сербина Карина Андреевна, 09.02.2021 (e-mail: serbinasumykaan099@ukr.net, тел.: 099-539--83-95)

Раскрыть
Видеоотзыв после проведенной лазерной коррекции зрения у офтальмохирурга клиники АЙЛАЗ Ковалёва Андрея Андреевича: https://www.youtube.com/watch?v=YzLbMoVmFnU .

Татьяна Красножон, 06.02.2021 (e-mail: t.krasnozhon7@gmail.com, тел.: 0672305171)

Раскрыть
Все дуже комфортно, професійно

Олена, 29.01.2021 (e-mail: e.kurkula@gmail.com, тел.: 0673436800)

Раскрыть
Дуже крута клініка. Якісне професійне обслуговування, ввічливий персонал

Наталя Болгарова, 29.01.2021 (e-mail: bnb160578@ukr.net, тел.: bnb160578@ukr.net)

Раскрыть
В січні робили операцію вітректомію (в в мене відшарування сіткивки). Оскільки я дуже боялася, що буде боляче, виявивилося, що все було не так страшно. Страшніше вивилися для мене переговори хірургів під час операції, бо як сказала моя знайома-хірург:"Менше слухати треба". Перед операцією Розанова Зоя Анатоліївна (вона робила операцію) все розповіла за неї, за період відновлення. Зараз на після операційїні огляди приїжджаю до Левицього Івана Михайловича (він асистував). Варто відмітити дуже гарне відношення, отримую всі відповіді на питання, все на відповідному рівні. Крім того, хочу подякувати під час операції анестезіолога,, дівчат-медсестер (вони супроводжували до та після операції).

Valentyna Kyrychenko, 29.01.2021 (e-mail: v.kyrychenko59@gmail.com, тел.: 0958980337)

Раскрыть
Привозила маму на консультацію. Надзвичацно задоволені рівнем сервісу і компетентністю медперсоналу. Дякуємо лікареві Волошину та його помічниці))))))

Тетяна , 28.01.2021 (e-mail: agrekalova@gmail.com, тел.: 0501837043)

Раскрыть
Дякуємо за професійний підхід, привітне і поважне ставлення до дитини лікарю Ковальову Андрію Андрійовичу!

Оксана, 25.01.2021 (e-mail: oksanaarkhipova1412@gmail.com, тел.: 0950024418)

Раскрыть
Всю жизнь проходила почти слепая. Спасибо Вам большое! За такой подход и моё зрение. Жду торическую линзу и опять к Вам.

Березовська Тетяна Всеволодівна, 17.01.2021 (e-mail: berezovskatetyana58@gmail.com, тел.: 0682678487)

Раскрыть
Вперше відвідала лікувальний заклад з іншою (на відміну мені знайомих) філософією та концепцією ставлення до лікарської справи. Можливо, перебільшую, але у мене досвід з радянської доби і проживаю я не в столиці. Безумовно, вражає високий рівень як організаційний, так і професійний. Для мене консультація в "Айлаз" стала подорожжю в майбутнє, а дікарка Баланюк О.О. прекрасним представником нової генерації справжніх фахівців.
1 2 ... 60
Оставить отзыв