044 364 10 01

Телефонуйте нам!

Телефонуйте нам! гаряча лінія

044 364 10 01

«АЙЛАЗ» на Всеукраїнській конференції «Бачити світ своїми очима»

08.11.2019

Ортокератологія (нічні лінзи) та контроль міопії продовжують залишатися топовими темами будь-якої офтальмологічної та оптичної конференції.

Контроль короткозорості – це не просто модна тема сьогоднішнього дня. Це дійсно актуальне та необхідне офтальмологічне завдання. Адже з ростом короткозорості в два рази швидше зростають ризики її ускладнень. Саме нічні ортокератологічні лінзи, що вже доведено, затримують прогресію міопії. 

Медичний центр «АЙЛАЗ» перший в Україні почав займатися корекцією короткозорості за допомогою таких лінз і сьогодні має найбільший досвід ‒ більше 8 тисяч пацієнтів. Своїм досвідом ми поділилися з колегами на Всеукраїнській конференції «Бачити світ своїми очима». Сюди фахівці клініки «АЙЛАЗ» були запрошені в якості експертів.

На заході були винесені питання вибору пацієнтів, правильного підбору лінз і важливості якості матеріалів дизайну лінз. Більше 15 років в Україні застосовуються лінзи компанії Paragon (США), яка ось вже більше 20 років є флагманом виробництва нічних ортокератологічних лінз. Лінзи змогли показати себе та довели свою високу ефективність і безпеку.

Досвід компанії Парагон, що гарантує високу якість лінз і професіоналізм лікарів, з’єдналися воєдино для вирішення важливого завдання – контролю короткозорості у дітей України. Працюємо над цим разом!