044 364 10 01

Телефонуйте нам!

Телефонуйте нам! гаряча лінія

044 364 10 01

Сонцезахисні окуляри на літній сезон: нові моделі АЙЛАЗ Оптики

04.04.2019

Серія сонцезахисних окулярів з нової колекції ВЕСНА-ЛІТО 2019 від АЙЛАЗ Оптики радує своєю різноманітністю та незмінною високою якістю. Ми зібрали для вас усе найактуальніше у цьому сезоны: елегантність, пластичну форму та приємний колірний сет. Підберіть літній захист для очей, який зможе утілити в собі практичність і дизайнерски доповнити будь-який образ, зберігши баланс і вашу індивідуальність.

Сонцезахисні окуляри повинні підкреслити зовнішній вигляд людини, створити враження завершеності образу та прослужити як дійсно якісний і надійний аксесуар. Вже котрий рік наша компанія працює тільки з перевіреними постачальниками, що відповідають за якість і прийнятність матеріалів. Така оптика ‒ це не лише красиво, але і украй рекомендовано фахівцями в області офтальмології центру АЙЛАЗ для збереження зору пацієнтів в літній період.

Здоров'я очей і хороший зір ‒ це передусім профілактика розвитку патологій і захист очей від зовнішніх чинників. Сонце, а точніше, дія ультрафіолетових променів відноситься саме до таких. Ультрафіолет негативно впливає на сітківку ока, викликає розвиток патологій (синдром сухого ока, фотокератит, птеригіум) і здатний робити згубний вплив навіть в хмарну погоду або відбиваючись від води.

Проконсультуйтесь із фахівцем та підберіть оптику, що підкреслить ваш стиль і виконає свою основну функцію ‒ збереже здоров'я ваших очей надовго!