044 364 10 01

Телефонуйте нам!

Телефонуйте нам! гаряча лінія

044 364 10 01

Оправи сезону весна-літо 2019: ваш образ розпочинається з погляду

02.04.2019

Хто ви сьогодні? Діловий бізнесмен або папа на відпочинку? Строга леді або легка і загадкова незнайомка? Палітра оправ від АЙЛАЗ Оптики зможе розкрити характер кожного клієнта та підкреслити вашу індивідуальність. Ми пропонуємо широкий вибір асортименту від ексклюзивних світових брендів до якісних і доступних оправ на кожен день.

В основу своєї роботи та пріоритет співпраці з постачальниками ми завжди ставимо міцність і високу якість матеріалу. Ми хочемо, щоб оправа змогла прослужити довго, виконати свою основну функцію в допомозі для зору та гарантувати довгу та надійну службу для свого власника. Спираючись на цей чинник, далі ми акцентуємо увагу на дизайні та унікальності моделі. Оптичні лінзи або сонцезахисні окуляри все-таки є аксесуаром і завжди доповнюють образ і зовнішній вигляд людини.

По гравіюванню оправи та наявності лінз ще з давніх часів зустрічали гостей в знатних суспільствах і елітних кругах. Звичка культурної оцінки деталей одягу залишилася і досі і саме тому ми не нехтуємо жодним з чинників, що формують повноцінний образ вашої нової оптики. Будьте рішучими і сміливими у своєму виборі, експериментуйте і проявляйте характер, адже акцент на якісних аксесуарах завжди буде в моді.

HERMOSSA, Baldinini, Dior, ZIGGI, Guy Laroche, MOSCHINO – і це далеко не увесь список іменитих брендів на полицях нашої АЙЛАЗ Оптики. Для установки лінз в ці окуляри потрібний лише актуальний рецепт від офтальмолога. Ви можете узяти його з собою або пройти діагностику прямо у нас. Лікар-офтальмолог медичного центру АЙЛАЗ приймає пацієнтів на місці для максимальної зручності та можливості заощадити ваш час.

Розміри оправи, довжину дужок і висоту лінз можна підібрати у відповідних вам параметрах в кожному бренді. Більше того, наш майстер в індивідуальному порядку може налаштувати характеристики оправи, виходячи з рекомендацій фахівця і ваших особистих побажань. Ця опція доступна для усіх наших клієнтів.

Відкривайте новий, весняний сезон – 2019 з яскравим настроєм і відновіть свій гардероб не лише новим одягом, але і оновленим образом аксесуарів і свіжими поглядами на життя. Цінуйте себе!